Style-Deko Design

Mi a Style Deko Designél  több éves szakmai tapasztalatot tudhatunk magunk mögött sikeresen itthon és külföldön egyaránt. Az országban pedig szinte egyedül álló ként dolgozunk sikerrel ezen a piacon! Munkánkat a folyamatos innováció és határtalan kreativitás jellemzi!

Cégünk fő profilja a kirakatrendezés és egyedi dekoráció készítés. Fiatalos és lendületes  munkánkkal megannyi helyen jelen vagyunk. Mert egyedit alkotunk!
Kirakati baba bérlésben,felújításban, vásárlásban, ruházati üzletek árurendezésben is segítő kezet nyújtunk az olyan üzletek számára akik a nemzetközi trendeknek és legujabb brandeknek megfelelően, igényesen és egyedül álló ként  szeretnék bemutatni kínálatukat,legyen szó kisebb vagy akár nagyobb cégről. 

Magyarországon kizárólagosan nálunk elérhető  Rootstein Mannequins a legkiválóbb választás.Izgalmas és egyedi mozdulatokkal, parókával,sminkel  rendelhetőek!  Londonban több mint 50 sikeres év áll a cég mögött! Ez idő alatt páratlan és utánozhatatlan megoldásokkal képesek folyamatosan újat nyújtani. Munkájukat a minőség kreativitás és innováció  jellemzi. Ez emelte őket a legjobbak közé az egész világon!